Mevcut Sistemin Telsiz Takip Sistemine Uyarlanması

Soru : İşletmemiz bünyesinde hali hazırda kullandığımız telsizlerimiz mevcut. Telsiz Takip Sisteminden nasıl faydalanırız? Sistemimizde nasıl bir değişiklik yapmamız gerekir?

 

Cevap:

TelsizTakip Sistemi, bünyemizde size özel olarak hazırladığımız sunucu sistemler vasıtası ile çalışmaktadır. Kendi tasarladığımız arabirim devreleri, bayisi olduğumuz özel yazılımlar ve yazılımlara uyguladığımız özel modifikasyonlar sayesinde, özelleştirilip size uygun hale getirilmektedir.

Mevcut sisteminiz üzerinde hiçbir değişiklik yapmanıza gerek yoktur. Sistem kullanımına başlamanız için, özel ürettiğimiz sunucu sistem İşletmenizde uygun bir alana konumlandırılacaktır. Sistem alana konumlandırıldıktan sonra kullanımına ilişkin tüm eğitimler tarafımızdan verilecektir. Eskiden telsiz kullanan ekibiniz aynı şekilde kullanmaya devam edecektir. Telsiz takibi yapacak olan yetkili birim ise, farklı cihazlardan ekibini takip etmeye başlayacaktır. Her iki sistemi kullanacak olan kişilerin, verilecek eğitimi dikkatle dinlemesi ve anlaması önemlidir. Bu sayede kopukluk ve kesinti yaşamadan iletişim sağlanır.

Not: Firmaya yerleştirilecek olan sunucu sistem TelsizTakip’e aittir. Firmanın ürün üzerinde işlem yapma durumu bulunmamaktadır. Sistem ve sunucu kira usulü ile teslim edilmektedir.

 

Soru 2 : Sistemi beğenmez isek veya sistemden vazgeçer isek eski sisteme dönme şansımız var mı? Bunun için ne yapmalıyız?

Dilediğiniz an eski sisteme dönebilirsiniz. Bu durumda işletmenize yerleştirmiş olduğumuz sunucu sistem kurulumu iptal edilir ve sunucu işletmenizden alınır. Siz de bu durumda haberleşme sisteminizi eski haliyle kullanırsınız.

0 Responses to “Mevcut Sistemin Telsiz Takip Sistemine Uyarlanması”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET