Huawei Switch Şifre Sorunu

Merhabalar.

Bugün yine internette çözümü olmayan bir konu hakkında ufak bir şeyler karalamak istedim.

Sözü fazla uzatmadan konuya giriyorum.

Huawei switch’inizi kurmak için gereken işlemlere başladınız. Web arayüzüne eriştiniz ve varsayılan kullanıcı adı parolayı girdiniz. İlk giriş ardından sizden yeni bir şifre belirlemenizi istedi ve bu işlemi de gerçekleştirip kayıt ettiniz. Ardından switch yeni bilgiler ile tekrar giriş yapmanızı istedi. Buraya kadar her şey normal.

Normal şartlar altında yeni şifrenizle giriş yaptığınızda cihazın arayüzüne erişmeniz gerekir. Fakat şartlar normal değilse siz bu işlemi yapınca cihaz şifre hatası verecektir. Tekrar default şifre ile giriş yapmaya çalıştığınızda da tekrar şifre değiştirme ekranı gelecektir ve sonsuz döngüye girip kafayı yiyeceksinizdir. Daha sonra bu konuyla ilgili internette gerek Türkçe gerek İngilizce çözümler arayacak ve bulamayacaksınızdır. Son çare bu konuyu okuyacak ve bir ümit sorununuzun çözüleceğini düşüneceksiniz. Bakalım düşünceniz gerçek olacak mı?

Durumun tamamen dil problemi olduğunu söylesem yüzünüzde bir tebessüm oluşur mu? Çözümü uzun süre aradıysanız şimdi söylediğime biraz kızabilirsiniz. Arayüzün dilini Çince’ye çevirin bir de öyle deneyin. Olduysa bol espirili yorumlarınızı bekliyorum.

İyi çalışmalar dilerim.

 

Gelen Aramalar:

  • huawei switch default giriş şifreleri
  • Yandex ru neden açılmıyor?

2 Responses to “Huawei Switch Şifre Sorunu”


Leave a Reply




Culha.NET