Telsiz Taşımaya Son

TelsizTakip olarak telsiz taşımak istemeyen, fakat aynı şekilde telsiz muhaberesini takip etme ve muhabereye katılma zorunluluğu olan yöneticiler, amirler ve işverenler için özel bir sistem geliştirdik.

Kendi tasarımımız olan devrelerimiz, sahip olduğumuz bayiliklerimiz ve kullandığımız özel programlarımız sayesinde, telsizleriniz ile yapabildikleriniz ve daha fazlasını, akıllı telefonlarınız veya bilgisayarlarınız ile yapma imkanına sahip oluyorsunuz.

 

Konuyu örnek ile açıklayalım.

Ekibinizin telsiz haberleşmesi yaptığı durumlarda, siz de sürekli takipte olmak ve gerektiğinde müdahale edebilmek amacıyla telsiz taşımak, dinlemek ve gerektiğinde anons etmek zorunda olursunuz. Hali hazırda cep telefonu, mevcutsa şirket telsiz telefonu taşıdığınızı düşünürsek, bir yönetici veya amirin aynı zamanda telsiz taşıması da gerekir. Bu kadar fazla ürün taşımanın zorluklarını bildiğimizden, kullanıcılarımızın telsiz kullanımı ortadan kaldırıyoruz.

 

Özel tasarım donanımlarımız ve programlarımız vasıtası ile, işletmenizin tüm telsiz trafiğini, akıllı telefonunuza veya bilgisayarınıza yönlendiriyorsunuz. Bu sayede sadece cep telefonunuzu yanınızda taşıyarak telsiziniz ile yapabileceğiniz her türlü işlemi gerçekleştirebiliyor hatta daha fazlasına sahip olabiliyorsunuz. Meşgul olduğunuz zamanlarda kaçırdığınız telsiz muhaberesini daha sonra tekrar dinlemeye kadar birçok farklı avantaja sahip olabiliyorsunuz. Dilerseniz sadece bir kulaklık kullanarak görüntü kirliliğinden de kurtulabiliyor ve kesintisiz telsiz erişiminize devam edebiliyorsunuz.

 

Konuyla ilgili detaylı bilgi için lütfen bizlere ulaşın.

0 Responses to “Telsiz Taşımaya Son”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET