Bas Konuş

Bas konuş denince aklınıza neyin geldiğini anlamak zor değil.

Cep telefonu operatörlerinin yıllar boyunca satmaya çalıştığı, telefonun bu sisteme uyumunu gerektiren, özel bir sistem.

Yıllarca bu sistem sunuldu ama taksiciler dışında pek talep görmedi. Daha sonra bas konuş sistemlerde yaşanan problemlerden ötürü taksiciler de başlarının çaresine bakmak üzere kendi yöntemlerine giriştiler.

Akıllı telefonlara özel programlar yükleyerek haberleşmeye çalışan taksicilere, operatörler değişik indirimler yaparak bas konuş satmaya çalışmaya devam ediyorlar. Artık operatörler de eski nesil bas konuştan vazgeçip yeni nesil akıllı telefon uygulamaları ile kullanıcılarına bu sistemi sunmaya devam ediyorlar. Nihayetinde, telsiz sistemi, cep telefonu sisteminden uzak bir sistemdir. Bundan ötürüdür ki, profesyonel telsiz haberleşmesine ihtiyacınız varsa, bu sistemin altyapısını ve sistemde kullanılacak cihazları, bu konuda uzmanlaşmış haberleşme firmalarından tercih etmelisiniz.

Deneyim Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri olarak, son teknoloji bas konuş sistemlerini kullanmak için sizleri akıllı telefon kullanma zorunluluğundan kurtarıyoruz.

Gerçek telsizleri kullanarak, bas konuşun tüm imkanlarından sizleri yararlandırıyoruz. Üstelik bu sistemdeki ses kalitesi, sizin alışık olduğunuz bas konuş sistemlerdeki kalite ile kıyaslanamayacak derecede iyidir. Artı olarak bu cihazları kullanmaya başladığınızda, araçlarınızdaki takip sistemlerine de ihtiyacınız kalmayacaktır. Zira firmamızdan temin edilen cihazlarda harita takip fonksiyonu gömülü gelmektedir ve ilk alım yapan müşterilere alım yapılan cihaz adedi doğrultusunda süreyle hediye verilmektedir.

Eğer siz de gerçek bas konuş farkını elde etmek istiyorsanız hemen firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Telefon : 0850 302 62 67

Gerçek telsizler ile, kapsama alanı sınırı olmadan ve harita takibi yaparak profesyonel haberleşmeye sahip olun.

0 Responses to “Bas Konuş”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET