IP Telefon Fiyatları

13685-boyutlandirma

Merhabalar.

Biliyorsunuz ki uzun zamandır “EkoGSM” olarak IP Telefon, Sanal Santral, Toplu SMS ve E-Faks konularında çalışmalar yürütmekteyim. Konu ile ilgili detaylı bilgileri gerek blogu gezerek, gerekse internette araştırarak edinebilirsiniz.

Son dönemlerde kurumsal işletmelerle yaptığım görüşmelerde sıkça karşılaştığım bir durum mevcut.

İşletmeler her ne kadar telefon hatlarını tarafımıza taşıyıp, Türk Telekom’a veya Mobil Operatörlere ödedikleri fahiş faturalardan kurtulmak isteseler de, edinmek istedikleri IP telefon masrafları gözlerini korkutuyor. Her ne kadar bu harcamayı 1 kez yapıp, ortalama 1 senede bu parayı çıkaracaklarını söylesek de, yine de bu yatırım malesef ülkemiz işletmelerininin zengin patron ve yöneticilerinin gözlerini korkutuyor. O zaman size tarafımızdan hizmet aldığınız takdirde uygun fiyata edinebileceğiniz birkaç telefon modelinden bahsedeyim.

Aramalarınız sonucunda bu yazıya ulaştığınıza göre, zaten daha önce birkaç IP telefon modelini araştırmış ve fiyatlarını gözlemlemişsinizdir. Ben size piyasadan daha uygun fiyata bulabileceğiniz birkaç telefon modelinden bahsedeyim ve bu fiyatların, hizmetlerinizi bizden yani EkoGSM den alırsanız geçerli olacağını belirteyim.

Tavsiye ettiğimiz modeller aşağıdadır. Ürünler hakkında detaylı özellik ve fiyat bilgisi için isimlerin veya resimlerin üzerine tıklayabilirsiniz. Açılan site üzerinden direk alış verişinizi gerçekleştirebilir veya konu ile ilgili yorum bölümünden tarafıma ulaşabilirsiniz. Size telefon yolu ile ulaşmamızı isterseniz, iletişim bölümünden telefon numaranızı iletebilirsiniz.

 

Uygun Fiyatlı Masaüstü IP Telefon Modellerimiz:

  1. Persephone D376 IP Telefon

13685-boyutlandirma

2. Persephone D378 IP Telefon

13684-boyutlandirma

 

Uygun Fiyatlı Telsiz IP Telefon Modelimiz:

Gigaset A510IP Kablosuz IP Telsiz Telefon

13425

 

 

Uygun Fiyatlı WiFi IP Telsiz Telefon

INCOM ICW-1000G WiFi IP Telefon

13635

0 Responses to “IP Telefon Fiyatları”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET