Şarjı en uzun giden yeni telefon Lenovo Vibe P1 Turbo

Merhabalar.

Daha önce şarjı uzun telefon olarak yine Lenovo’nun bir başka modeli olan P70 den bahsetmiştik.

Lenovo batarya konusundaki çalışmalarına ara vermeden devam ederek yeni telefonu olan Vibe P1 ‘ i piyasaya sürdü ve telefon oldukça beğenildi. 5000 mah bataryaya sahip olan telefon fazla kalın ve ağır değil.

Snapdragon 615 işlemcisiyle gayet yeterli performans sunan telefonun bana göre tek handikapı RAM miktarıydı. Zira günümüzde 1GB kesinlikle yeterli gelmezken 2GB şart hale geldi. Bu telefonda 2GB ram var fakat geleceği düşünerek 3GB olmasını tercih ederdim demiştim. Lenovo galiba sesimi duydu ve ardından hemen Turbo modelini duyurdu. Bu modelin tek farkı RAM miktarı. Fakat 3GB Ram’e sahip bu telefonun ülkemizde ne zaman satışa sunulacağı belli değil. Sunulup sunulmayacağı da belli değil zira bu soruyu direk Lenovo firmasına yönelttiğimde henüz bu cihazın satışı işe ilgili bir çalışmaları olmadığını belirttiler.

Telefonun bir diğer en belirgin özelliği de, üzerlerinde tıpkı Iphone lardaki gibi ayrıca bir aç kapa moduna sahip tuşu bulunması. Bu tuş sayesinde telefonu tamamen tasarruf moduna alabiliyorsunuz. Telefonunuz akılsız bir telefona dönüşüyor böylece şarj sorununuz tamamen ortadan kalkmış oluyor.

Ayrıca bir diğer önemli özelliği de, telefonun OTG kablosu vasıtası ile, başka telefonları şarj edebilmesi oluyor. Bu da telefonunuzu powerbank gibi kullanmanızı sağlıyor. Arkadaşlara hava atmak için güzel bir özellik.

Ayrıca teknoloji editörlerinin üzerine basarak söylediği önemli özelliklerden bir tanesi de, telefonun parmak izi sensörünün çok başarılı oluşu.

Telefon değişirsem almayı düşündüğüm telefonların başında gelen bu telefonu değerlendirmenizi öneririm.

İnternette telefonun detaylı videolarına, inceleme videolarına ve teknik bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Tavsiye edebileceğim bir telefondur.

Örnek uzun kullanım testi videosu ;

http://shiftdelete.net/vibe-p1-uzun-kullanim-testi-68690

Gelen Aramalar:

0 Responses to “Şarjı en uzun giden yeni telefon Lenovo Vibe P1 Turbo”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET