SFE S618 PMR Telsiz

Kredi kartına taksitle sipariş için;

http://www.deneyim.net/market/SFE-S-618

Merhabalar.

Bugünkü inceleme konumuz yine özel sektör için üretilmiş bir başka cihaz olan, SFE markasının S618 modeli.

SFE markası, piyasada pek bilinirliği olmayan, sektörde yeni sayabileceğimiz, Çin menşeili bir firmanın ürünü olarak karşımıza çıkıyor. Gelin şimdi markanın en küçük ve en uygun fiyatlı olan modeli S618 i inceleyelim.

 

S618’i elinize ilk aldığınızda oyuncak sanma olasılığınız yüksek. Ürün gerçekten oldukça ufak düşünülmüş. Benim verdiğim ilk tepki ise, HYT TC-320 nin kopyası olduğu oldu. Evet ürün tasarlanırken gerçekten TC-320 baz alınmış. Esasen fiyatı düşünüldüğünde bu konuya kızmak doğru değil. Zira HYT markası sektörde kaliteli ve pahalı ürünleri ile tanınıyor. Aynı özelliklerdeki bir cihazı, bu sayede daha ucuza alma şansı elde ediyorsunuz. Örneğin TC-320’yi birçok kişi sırf boyutları sebebiyle tercih etmek istiyor. Fakat boyutunun fiyatına oranla da küçük kalması kullanıcıları üzebiliyor. Özellikle de doların geldiği son noktalarda son kullanıcı sıkıntı yaşayabiliyor. Bu tür durumlar için S618 imdadımıza yetişiyor.

Küçük işletmelerde, kapalı alan kullanımlarında, küçüklük ve hafiflik arayan kullanıcılar için, fiyat avantajıyla beraber güzel bir seçenek olarak karşımıza çıkan cihaz, peformansıyla da tatmin edici sonuçlar veriyor. Tüm diğer PMR lar gibi, 0,5watt çıkış gücüne sahip olan cihaz, TC-320 den farklı olarak, ses açma kapama tuşlarıyla değil de, gelenekselleşmiş çevirmeli açıp kapatma ve ses açma kapama düğmesi ile geliyor. Bu konuda ömrü 320’den kısa olur diyebiliriz. Şarj olma şekli, kulaklık konnektorü, bataryası vb. ekipmanları 320 ile bire bir aynı durumda. Kasa kalitesi olarak da 320’den bir tık geride kaldığını söyleyebiliriz.

Diğer bazı PMR’ların aksine, S618 in anteni sökülebilir olarak geliyor. Üzerindeki anten telsizin boyuna göre büyük geliyor, fakat bu performans olarak olumlu sonuç doğuruyor. Yine de istenirse anteni daha küçük bir anten ile değiştirilebilir.

sfe 618

Telsize ek olarak bir de ön panelde bulunan kanal değişimin tuşlarının ortasında fener tuşu mevcut. Çinlilerin çok sevdiği fener muhabbetine bu cihazda da yer verilmiş. Karanlık durumlarda, gece çalışmalarında aydınlatma amacıyla kullanılabilir.

Genel olarak kısa mesafe erişiminde, hafif şartlar kullanımında tercih edilebilecek bir cihaz olduğunu söyleyebiliriz. Fiyatı göz önüne alındığında diğer cihazlardan ön planda olan bu cihaz işinizi görecektir. Her ne kadar diğer PMR lara nazaran daha basit kalsa da, marketlerde satılan birçok üründen daha iyi iş çıkarabileceğini belirtmeden geçmeyelim.

Bayisi olduğum bu cihazın ve ekipmanlarının temini ile ilgili bana ulaşabilirsiniz. Dilerseniz konu altından, dilerseniz de iletişim bölümünden benimle irtibata geçebilirsiniz. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. Türkiye’de fazla satışı olmayan bu cihazı denemenizi öneririm. Memnun kaldığınız takdirde maliyetlerinizi oldukça azaltabilirsiniz.

Bir sonraki yazımız yine bir başka SFE modeli olan S820 ile ilgili olacak.

İyi kullanımlar dilerim.

Kredi kartına taksitle sipariş için;

http://www.deneyim.net/market/SFE-S-618

Gelen Aramalar:

  • polis telsiz frekans listesi
  • polis telsiz frekansları
  • sfe s618 telsiz fiyatları
  • frekans listesi TELSİZ
  • sfe telsizleri satış noktaları
  • SFE S618PMR katalog
  • SFE S618PMR FE S820PMR karşılaştırma
  • sfe s618 telsiz fiyati
  • SFE S618 PMR fiatı
  • sfe s618 pmr
  • sfe 618
  • telsiz frekansları listesi

0 Responses to “SFE S618 PMR Telsiz”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET