SFE S820

Kredi kartına taksitli sipariş için;

http://www.deneyim.net/market/SFE-S-820

Merhabalar.

Yine bir Profesyonel PMR telsiz incelemesi ile sizlerleyiz.

Bir önceki incelememizde size piyasada yeni olan SFE markasının küçük boyutlu S618 telsizinden bahsettik. Bugünkü inceleme konumuz ise serinin bir üst modeli olan SFE S820 modeli.

SFE S820, markanın en çok beğenilen ve en çok satılan cihazıdır. Nedeni ise öncelikle cihazın kasa yapısıdır. Kasası, ağır şartlara ve dış ortam kullanımına uyum sağlayacak şekilde dizayn edilmiştir. Ayrıca kompakt yapısı sayesinde ele oturan şık ve ciddi bir görünüme sahiptir. İnşaat şirketleri, güvenlik şirketleri gibi birçok sektörde, kullanıcısını oldukça memnun edecek bir cihazdır.

Cihaz çekim kapasitesi olarak sınıfındaki birçok cihazdan daha ön plana çıkmaktadır. Cihazda kullanılan anten, sektördeki pahalı markalardaki kullanılan antendir. (Kenwood) Bu sayede hem alım hem de gönderim gücü oldukça iyi olan cihaz, mesafe konusunda kullanıcısını tatmin etmektedir.

Ses çıkışı oldukça yüksek olan cihaz, gürültülü ortamlarda duyulma konusunda hiçbir problem çıkarmıyor. Ayrıca özel izin alındığı takdirde, cihazı tahsisli frekanslarda kullanma şansınız da mevcut ki profesyonel kullanımda da sizi oldukça memnun edeceğine eminim.

Bu kadar özelliği içinde barındıran, meşhur ve pahalı ürünlerden hiçbir eksiği olmayan bu cihaz, fiyatıyla yine ön plana çıkıyor. Motorola, HYT, Kirisun gibi ülkemizde yaygınlaşmış markalardan yerine göre daha verimli çalışma kapasitesine sahip olan cihazın fiyatı, bu rakiplerinden oldukça düşük seviyelerde seyir etmektedir.

Sfe 820

Bayisi olduğum bu cihaz hakkında tüm sorularınız için bana ulaşabilirsiniz. Dilediğiniz adette tedarik edebilir, istediğiniz ekipmana ulaşabilirsiniz. Ayrıca cihaz ile ilgili tüm özel konfigurasyonlarınız konusunda yardımcı olabilirim.

Yorum bölümünden veya iletişim bölümünden irtibata geçebilirsiniz.

İyi kullanımlar dilerim.

Kredi kartına taksitli sipariş için;

http://www.deneyim.net/market/SFE-S-820

Gelen Aramalar:

  • sfe s820 pmr

2 Responses to “SFE S820”


Leave a Reply




Culha.NET