Android Telsiz

Selamlar. Yine bir telsiz ve teknoloji yazımda sizlerleyim.

Linux konusunda yıllarca edindiğim tecrübe ile, haberleşme alanında edindiğim bilgiyi harmanladığımda, uzun yıllardır Android işletim sistemli bir cihazın üretimini bekliyordum. Sonunda bu cihaz üretildi ve ben de hemen bayiliğini üstlendim.

Android açık kaynak kodlu ve düşük konfigurasyonlu sistemlerde dahi sorunsuz çalışabilen geleceğin işletim sistemidir. Hali hazırda üzerine geliştirilmiş yazılımlar da düşünüldüğünde, Android konusunda yetkinlik sahibi birinin, haberleşme çözümlerinde fark yaratmaması pek mümkün görünmüyor.

Android temelli, 3G, Wi-Fi ve Bluetooth gibi iletişim protokollerini destekleyen telsizler sayesinde, ister Analog, ister dijital olsun tüm telsizleri tek platformda toplama şansına sahip olabilirsiniz.

Android telsizleri, bilgisayar ile, tabletler ile, eski nesil telsizler ile hatta ihtiyaç durumunda voip telefonlar ile bile görüştürmek mümkündür.

Eğer siz de gelişime açık, son teknoloji cihazlar ile yeni projelere imza atmayı düşünüyor iseniz, tarafımla irtibata geçtiğiniz takdirde, size özel senaryo çözümü üretebiliriz.

Senaryonuza çözüm üretildikten sonra, çözümü hayata geçirmek tamamen maddi gücünüzle alakalı. Nihayetinde, her ne kadar maddi gücünüz olsa da, yanlış senaryolara yatırım yapmak, sizlere verimsiz maliyetler olarak geri dönecektir.

Telsiz altyapısı kurmadan önce mutlaka tarafımla irtibata geçiniz.

Bu saatten sonra sırf ucuz diye eski nesil telsiz sistemlerine para yatırmanız sadece işinize zarar verecektir.

 

İyi çalışmalar dilerim.

Cihan ÇULHA – 0850 302 62 67

0 Responses to “Android Telsiz”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET