Telefon Konuşmalarınız Artık Ücretsiz!

Merhabalar. Yine VOIP ve EkoGSM ile ilgili yararlı bir yazı ile karşınızdayım.

Sözü fazla uzatmadan, başlıkta ne demek istediğimizi açıklayalım.

Hepimizin, gerek iş hayatı, gerek özel hayatı, gerekse sosyal hayatından ötürü, çok sık konuşma yaptığımız kişiler, numaralar mevcuttur. Bu konuşmalar sık olduğu gibi, süresi de çok uzun olabilir. Her ne kadar cep telefonu operatörleri, sık konuştuğunuz kişilerle bilmemkaç dakika bedava ya da sınırsız gibi kampanyalar düzenlese de, bu kampanyaların hep bir şartı ve ön ödeme koşulu bulunur. Hatta öyle ufak tefek miğde bulandıran detayları olur ki, süpriz faturalar ile, ya da biten kontörlerle uğraşmak zorunda kalırsınız. Ağız tadıyla yapılacak konuşmaya hasret kalırsınız. İşte bu yazımızda tam da bu sorunun çözümünden bahsediyorum.

EkoGSM aboneleri, hiçbir şart, koşul, limit ve ön ödeme şartı aranmaksızın, aboneleri arasında ücretsiz konuşma hizmeti sunmaktadır. Evet yanlış duymadınız. Arayan ve aranan tarafın EkoGSM abonesi olması yeterli. Konuşma sınırısz ve tamamen ücretsizdir.

Yapmanız gereken şey çok basit. Sık ve uzun konuştuğunuz ya da konuşmak istediğiniz kişilerle birlikte, http://www.ekogsm.com adresinden kayıt olmak. Numaranızı aramaya açtırmak için, belgeleri ıslak imzalı şekilde ücretsiz olarak NetGSM merkez ofisine ulaştırmanız gerekir. Belgeler ulaşır ulaşmaz arama yapabilirsiniz. Aranmak isteyen kişilerin ise belgeleri ulaştırmalarına gerek kalmaz. Sadece mail ile göndermeleri yeterlidir.

Sisteminiz aktif olduktan sonra, ister voip adaptör cihazı edinerek sabit telefonunuzdan, isterseniz sadece cep telefonunuza indireceğiniz program vasıtası ile, ücretsiz görüşme yapabilirsiniz. Herhangi bir kredi yüklemesine bile ihtiyacınız yoktur. Tabi benim tavsiyem, kredi yüklemeniz ve tüm görüşmelerinizi çok uygun fiyatlardan voip hattınızdan yapmanız olur. Bundan sonra cep telefonu operatörünüzü veya sabit operatörünüzü kullanmak istemeyebilirsiniz.

Sistem hakkında aklınıza takılan her konuyu, yorum bölümünden iletebilirsiniz. Programların yüklenmesi veya konfigure edilmesi konusunda, dilerseniz buradan ve benden, dilerseniz panelinizdeki canlı destek veya iletişim bölümü vasıtasıyla yetkililerden yardım alabilirsiniz.

Ücretsiz doya doya konuşmanız dileklerimle.

EkoGSM

0 Responses to “Telefon Konuşmalarınız Artık Ücretsiz!”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET