Domain Ana Bayiliği, Domain Satın Almak

blankblank

Merhabalar.

Bugünkü yazımda size domain konusundan bahsetmek istiyorum. Nedir domain?

Bir site açacaksanız ihtiyacınız olan yegane şey. Ücretsiz domain hizmeti veren yerler de var tabi. Blogspot, wordpres gibi sitelerden ücretsiz üyelik açarak, hem domain hem de hosting derdinden kurtulabilirsiniz. Fakat bu sitelerde kafanıza göre takılma şansınız olmaz. İstediğiniz gibi reklam ekleyemez, istediğiniz plug-in leri kullanamazsınız. Ayrıca profesyonel bir görünüm sağlayamazsınız. Bunun için bir adet hosting ve bir adet domain yani alan adına ihtiyacınız var. Ör : www.abc.com gibi. Onlarca domain firması var, peki nereden alacağız?

Bu işlerle sürekli uğraştığınız zaman, her seferinde farklı yerlerden domain almaya başlarsınız. Neresi ucuzsa oraya yönelirsiniz. En son işler çığırından çıkar ve uğraşılacak bir hali kalmaz. Bunun için size tavsiyem, tüm domainlerinizi tek bir yerde barındırmanız olacaktır. Tabi bunun için en uygun fiyatlı ve kaliteli bir firmayı seçmeniz gerekecektir.

Bu konuyla ilgili sizlere tanıtmak istediğim firma ResellerClub.

blank

ResellerClub, sadece domain kayıt edebileceğiniz firma olmakla kalmıyor. Bu firma sayesinde, domain satıcısı, hatta domain satışı yapan kişilerin ana bayisi oluyorsunuz. Nasıl oluyor bu iş?

ResellerClub ‘ a kayıt olduğunuzda otomatik olarak Ana Bayi olmuş oluyorsunuz. Dilediğiniz gibi Alt Bayiler oluşturma şansına sahipsiniz ve bu alt bayiler de dilediği gibi müşteri hesapları oluşturabiliyorlar. Tabi direk siz de satış yaparak müşteri hesabı oluşturabilirsiniz. Siteyi iyice kurcaladığınızda göreceksiniz ki, tüm ayarlar sizin elinizde. Yani gelecekte domain satışı yapmayı planlarsanız, müşterinizin alacağı fiyattan, alt bayinizin satacağı minimum fiyata kadar her şeyi belirlemek sizin elinizde. Yani domain satışının bir nevi tepe noktasındasınız. Tabi bu sayede en ucuza kendi adınıza alma şansına da sahipsiniz. Ayrıca, zaman geçtikçe, kayıt ettiğiniz domain sayısı arttıkça, fiyatlar da aynı ölçüde ucuzlamakta. Bu da firmanın bir diğer süper özelliği.

Sözü fazla uzatmadan firmanın kayıt linkini veriyorum;

blank

Link; ResellerClub

sisteme giriş yaptıktan sonra, alan adı kayıt ve müşteri kaydı bölümlerinden yeni alan alabilirsiniz. İlk karşınıza çıkacak fiyatlara aldanmayın. Onlar müşterinize satacağınız fiyatlar olacak, yani sizin kayıt ücretiniz sonunda daha az görünecektir.

Firma ile ilgili aklınıza takılan her türlü soruyu yorum bölümünden iletebilirsiniz. İyi çalışmalar dilerim.

blankblank

Gelen Aramalar:

  • domain al

0 Responses to “Domain Ana Bayiliği, Domain Satın Almak”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET