Google / Gülsem mi Ağlasam mı Bilemedim.

Rastladığım bir haberi ağlanacak halimize gülerek sıcak sıcak sizle paylaşıyorum.

SONUNDA GOOGLE DA İSYAN ETTİ :))

Google’ı hiç bu kadar çaresiz gördünüz mü? : )
Google kurucusunun Türklere isyanı..

Google’ın kurucusu Larry Page: Türk kullanıcıları bunların hesabını verecek!

İnternet’in en büyük arama motoru google’ın kurucusu ve google inc’in yönetim kurulu başkanı Larry Page yaptığı açıklama ile türk internet kullanıcılarının gözünü korkuttu.

Neden böyle yapıyorlar anlamıyorum ?

Yaptıkları detaylı analiz çalışmalarının sonucuna göre, türk kullanıcılarının google’ı araştırma yapmak ya da bir bilgiye ulaşmak yerine diğer sitelere bir geçiş aracı olarak kullandıklarını tespit ettiklerini belirten Larry Page “ neden böyle yapıyorlar anlamıyorum, facebook’a girmek için google’a facebook yazmak, twitter’a girmek için google’a twitter yazmak aklı başında bir insanın yapacağı iş değil. Böyle yaparak neyi amaçlıyorlar? Derin ve detaylı analizler yapmasak Türkiye’de insanların google’ı çok sık kullandıklarına inanmaya devam edecektik” dedi.

Bizi zarara soktular..

İlk başlarda sadece türkiye’den google’a giriş sayılarını baz aldıklarını ve bu sayılara göre kullanım oranının mükemmel olduğunu düşündüklerini belirten Page, “ oysa yıllardır raporları yanlış yorumluyormuşuz, tüm istatistiklerimizi altüst ettiler, bunun hesabını kim verecek şimdi ?”

Hakkımızı mahkemede arayacağız..

Kullanıcıların facebook’a girmek için google’ı açıp, facebook yazdıktan sonra ilk siteye tıklamalarını bile belki bir nebze anlayışla karşılayabildiklerini, ancak bir türk kullanıcının google’a girmek için google’ı açıp google kelimesini yazması sonucu, sistemlerinin sonsuz döngüye girdiğini ve yaklaşık 3 saat boyunca hizmet veremediklerini belirten page, “o kullanıcının IP adresini tespit edip, mahkemede hesaplaşmasını biz çok iyi biliriz, diğer kullanıcılar da ayağını denk alsın” dedi. Basın toplantısı sonucunda öfkeden ellerinin titrediği gözlenen Larry Page’in , google arama motoruna “google bana karı bul” yazan türk kullanıcılar hakkında ne tür bir önlem alacağı da merak edilen konular arasında bulunuyor…

Gelen Aramalar:

  • gulsem mi aglasam mi kelimesi

0 Responses to “Google / Gülsem mi Ağlasam mı Bilemedim.”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET