Telsiz Takip Projesi

Merhabalar. bugün size başka bir projemden bahsetmek istiyorum.

Telsiz Takip sistemi, benim tarafımdan oluşturulmuş, farklı sistem ve programların bir araya getirilerek çözüm odaklı çalıştırıldığı bir sistemdir.

Sistemin esas amacı; herhangi bir yerde yapılan telsiz muhaberesinin, internet vasıtası ile, istenilen başka bir yere aktarılmasıdır. Bu sayede telsiz kapsama alanı sorunu ortadan kalkmaktadır. Yani mevcut yapılan simpleks (cihazların karşılıklı görüşmesi) veya röle üzerinden yapılan görüşmeler istenilen yerden cep telefonları veya bilgisayarlar kullanılarak dinlenebilir. Aynı şekilde bu muhabereye telsizin çekmeyeceği her yerden katılınıp anons yapılabilir.

Sistem sayesinde cep telefonları, bilgisayarlar ve telsizler aynı havuz içerisinde görüşebilirler. Böylece kim, hangi teknolojiye ve sisteme sahip olursa olsun, muhabereye katılabilir.

İstenirse sadece aynı tür cihazların iletişim kurduğu bir sistem de konfigure edilebilir. Telefon – Telefon arası telsiz görüşmesi gibi.

Ayrıca konusu geçmişken Sanal Röle sisteminden de bahsedelim.

Sanal röle sistemi sayesinde, 2 telsiz, aralarındaki mesafe ne olursa olsun karşılıklı görüşebilmektedir. Bu sistem sayesinde farklı lokasyonlarda görev yapan iki kişi, telsiz vasıtası ile iletişim kurabilir.

Konuyu daha fazla uzatmadan size, konuya özel olarak hazırladığım site adresini veriyorum. Detaylı bilgiler için lütfen siteyi dikkatlice inceleyiniz.

Site Adresi : www.telsiztakip.com

Facebook Adresi : www.facebook.com/telsiztakip

0 Responses to “Telsiz Takip Projesi”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET