Mobil Oyun

Mobil Oyun sektörüne merak saldım son günlerde. Çeşitli araştırmalar yapıyorum. İleride kendim de bir şeyler kodlayabilmek ve tasarlayabilmek adına planlarım var. El altında visual studio ve unity3d hazır da, kalbim hazır değil.

Ardından mobil uygulamalarla ilgili de birkaç düşüncem var. Mobil uygulama konusuna meraklı iseniz, kodlama bilmeden uygulama ve oyun yapmanıza olanak sağlayan siteler var. Bunları kullanarak düşüncelerinizi bir nebze olsun masaya dökme şansınız var.

Bunun dışında önceden hazırlanmış mobil oyunları da satın alıp, gereken değişimleri yaparak marketlere yükleme şansınız da var. Bu şekilde ilk oyunumu markete yükledim. Oyunu indirip destek olabilirsiniz, kazara reklamlara da tıklayabilirsiniz tabi. Bazı planlarım var, çalışmalarımın devamı gelecek, fakat zor olan şey, her şeyin para olması. Yani öyle bir zamandayız ki artık, para kazanmanız için para harcamanız gerekiyor. Tabi bu da bir risk, harcadıktan sonra kesin kazanacaksınız diye bir kaide yok. Kazanırsanız da harcadığınız parayı çıkarmanız sandığınızdan uzun sürüyor. Bu da heves kırmaya yetebiliyor.

 

Oyun Linki : Emergency Counter

 

İyi eğlenceler.

0 Responses to “Mobil Oyun”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET