Deneyim Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri

Merhabalar.

Adana Bölgesinde faaliyete geçmiş olan firmamız hakkında bilgi vermek isterim.

Adana Telsiz, Telsiz Adana

Şubat 2015 tarihi itibarı ile Resmi olarak çalışma başlayan firmamız, Deneyim Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri ismi ile, Adana Çukurova Turgut Özal Bulvarı üzerinde faaliyete başlamıştr.

Firmamızın faaliyet alanları;

1. Telsiz Ekipmanları Satışı ve Konfigürasyonu

2. Profesyonel Kablolu, Kablosuz Ağ Ürünleri Satışı ve Konfigurasyonu

3. EkoGSM markası ile, NetGSM Adana Bölge Bayiliği, Voip Ürünleri satışı, Sanal Santral Hizmetleri ve Konfigürasyonu

4. Masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar için performans ekipmanları satışı, yazılım ve donanım desteği, Sıfır ve 2. EL Dizüstü Bilgisayar satışı

Firmamız Adana Bölgesinde, teknoloji konusundaki eksiği giderebilmek, son kullanıcıların sorunlarına çözüm üretebilmek, ulaşılması, bilgi alınması, tedarik edilmesi ve konfigüre edilmesi karmaşık olan ekipmanlar konusunda, piyasaya destek olabilmek adına faaliyete geçmiştir.

Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte, faaliyet alanı ne olursa olsun, tüm kişi ve kurumların, sürekli iletişimde kalması gerekmektedir. Bu da beraberinde kullanıcıların farklı beklentiler içerisine girmesine ve farklı sorunlar yaşamasına sonuç vermektedir. Kapımıza teknolojiyi getiren servis sağlayıcılar gibi firmaların, hizmetten çok satış odaklı çalışmalarından ötürü, hizmet konusunda yaşanan sıkıntılar kaçınılmaz olmuştur.

Biz Deneyim Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri olarak, kullanıcılarımızın ihtiyaçlarını keşif sonucu belirler, hangi cihazları kullanmaları gerektiğine karar veririz. Cihazların kurulum ve konfigurasyonları tarafımızdan yapılır ve kullanıcıya çözüm sunarız. Müşterimize en az maliyetle en yüksek verimi sağlamak, başlıca görevimizdir. Satış amaçlı değil, çözüm odaklı çalışmaktayız.

Faaliyet alanımız ile ilgili yaşadığınız tüm problemler için tarafımıza ulaşabilirsiniz. Gerek yakından, gerekse uzaktan desteğimiz mevcuttur. Uzaktan verilecek desteklerde ödemeleri banka hesabımıza yatırabilirsiniz. Telefon ve uzaktan erişim metodları ile, problemlerinize çözüm üretilir. Çözüme ulaşmayan konular için ücret ödemeniz gerekmemektedir.

Satışa sunmuş olduğumuz ekipmanlarımızı, www.deneyim.net/market sitemiz aracılığı ile, satın alabilirsiniz. Siparişiniz ardından, ürününüz tedarik edilip tarafınıza gönderilecektir. Ödemelerinizi kredi kartınız ile çok hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

Satın alacağınız ürünler konusunda endişeleriniz veya sorularınız var ise, sipariş vermeden önce mutlaka bizlerle irtibata geçin. Doğru ürünü almanız, hem sizler hem de bizler için son derece önemlidir.

Telsiz Bayiliklerimiz;

1. HYT, Hytera

2. Motorola

3. Kirisun

4. AIR

5. SFE

6. TYT

7. Wouxun

8. BFDX

9. TTI

10. Teknoben

11. ABELL

Kablosuz Ağ Ürünleri Bayiliklerimiz

1. UBNT, UBIQUITI

2. TP-LINK

3. Mikrotik

4. Ruckus

5. ALFA

6. Dark

Voip Bayiliğimiz

1. EkoGSM (NetGSM)

Bilgisayar Bayiliğimiz

1. HP

Yeni kurulumlarınız, eski kurulumlarınızın konfigürasyonları, bakımları, yeni ürün tedariği vb. tüm ihtiyaçlarınız için ulaşabilirsiniz.

Teknik Servis ücretlerimiz ve çalışma düzenimiz ile ilgili bilgi almak için lütfen ulaşın.

Deneyim Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri

www.deneyim.net/market – info@deneyim.net

Deneyim HaberleÅŸme logo

Gelen Aramalar:

  • adana telsiz satan yerler
  • Adanawi
  • camin bugusu icin

0 Responses to “Deneyim Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri”


  • No Comments

Leave a Reply




Culha.NET